FORGOT YOUR DETAILS?

Kvaliteta određuje cijenu

/ / Frizerski saloni TOM, Savjeti
najbolji proizvodi za kosu

Kada govorimo o njezi kose, ona vrlo često ima nepravedno zapostavljenu ulogu u odnosu na njegu kože. No, želimo li imati zdravu i lijepu kosu onda joj moramo pristupiti na način kako to činimo i prema našoj koži te joj prvenstveno omogućiti pravilnu i redovitu njegu.

Stoga odabir šampona, regeneratora ili maski za kosu treba imati podjednako važan značaj kao i odabir prave kreme za vaš tip kože.

No, kako u obilju proizvoda na policama trgovina odabrati najkvalitetniji preparat za kosu? Garantira li viša cijena i veću kvalitetu proizvoda?

Umjesto da metodom ‘pokušaja i pogrešaka’ izgubite dragocjeno vrijeme dok ne pronađete idealni šampon ili regenerator, i pri tome dodatno oštetite kosu (upotrebom neprikladnih preparata oštećuje se struktura dlake i narušava prirodna ravnoteža vlasišta), najbolje rješenje je – posavjetovati se s vašim frizerom i u dogovoru s njime odabrati najučinkovitiji proizvod za vaš tip kose i određene probleme.

najbolji preparati za kosu

Osim toga, frizerski saloni imaju prednost u odnosu na ‘obične’ trgovine jer nude visokokvalitetne linije profesionalnih proizvode za njegu kose. Oni garantiraju vrhunsku i ciljanu njegu za sve probleme vlasišta i kose zbog čega i imaju nešto višu cijenu. No, za razliku od jeftinih proizvoda sumnjive kvalitete i sastojaka, proizvodi iz profesionalnih linija, koje možete koristiti i kod kuće, isključivo sadrže visokovrijedne formule poput vitaminskih kompleksa i organskih ekstrakata koji aktiviraju stanični metabolizam kose i potpomažu njezin zdrav i raskošan rast. Takvi su preparati dermatološki testirani, ne sadrže umjetne sastojke a zahvaljujući stalnim inovacijama u tehnologijama i prozvodnji – ispunjavaju naš san o prekrasnoj, bajnoj kosi!

Osim toga, kod ovih preparata dovoljna je tek mala količina teksture pa takvi proizvodi i traju znatno duže nego neki drugi proizvodi. U konačnici, kada zbrojite sve njihove prednosti – dođu vas i jeftinije!

 

TOP