FORGOT YOUR DETAILS?

Trendi frizure za srednju dužinu kose

/ / Frizerski saloni TOM, Trendovi

Frizure do ramena nikada ne izlaze iz mode. Dokazuju to i trendovi za proljeće i ljeto 2012. koji srednju dužinu kose ocjenjuju kao ‘najbolju motivaciju’ za ultramoderne frizure.

 

 

 

 

 

frizura srednja dužina kose

Ponestalo vam je ideja za novi look? Odaberite neku od frizura koje vam predlažemo jer pružaju neograničene mogućnosti za vaš novi ‘beauty-identitet’. Frizure do ramena idealne su za otkrivanje vaše kreativnosti, a uz novu boju kose sasvim sigurno će razbiti svaku monotoniju i pružiti vam novi glamurozni izgled.

frizura srednja dužina kose

Slojevito ošišana kosa daje kosi prirodnu definiciju i slobodu kretanja. Uz pomoć male količine nekog preparata za stiliziranje ‘udahnut’ ćete joj novi život i lepršavost. Prednost ovakvih frizura je da izvrsno stoje čak i osobama s tankom kosom, ali i onima s vrlo gustom kosom – upravo zbog slojevitog načina šišanja.

frizura poluduga kosa

Imate li kovrčavu kosu, vi ste ponovno na dobitku jer mekane kovrče predstavljaju idealan styling za sve koji vole živahne i ležerne frizure. Upotrijebite ‘viklere’ ili vruće uvijače za kosu kako bi stvorili dojam bogatog volumena. Osim toga, slažu se stilisti, kombinacija mekanih kovrča i slojevito ošišane kose do ramena garancija su ultramodernog i savršenog izgleda!

frizura srednja dužina

TOP