FORGOT YOUR DETAILS?

‘Vruće’ proljetne ideje za dugu kosu

/ / Frizerski saloni TOM, Trendovi

Raskošna proljetna frizura na dohvat je vaše ruke – samo ako ste spremne naučiti osnove ‘stylinga’. Čak i frizura koju imate već ‘godinama’ uz novu definiciju, slojevito šišanje i laskavu novu siluetu, pružit će vam bezbrojne mogućnosti za pokazivanje…

Od suptilnih slojeva do raskošnih uvojaka i mekih valova – sve to donose vam novi trendovi za proljetne frizure. Sve što za početak trebate jest prepustiti se rukama vašeg omiljenog frizera koji će vam podariti neku od hit frizura koja najljepše ‘ide’ uz vaše lice.

frizure_duga_kosa_2012_1

‘Zarolajte’ svoju dugu kosu u preslatke kovrče poput prave dive – uz pomoć uvijača i drugih ‘must-have’ alata za kosu, a za sjaj i blistav izgled neka se pobrinu profesionalni preparati za obnovu i stiliziranje. Samo zdrava kosa može biti lijepa i privući pažnju, stoga se svakako savjetujte s frizerom koje korake (prvo) poduzeti.

frizure_duga_kosa_2012_2

Baš kao što proljeće unosi novu energiju, dobro raspoloženja i obilje vedrih boja u naš život, ni frizure ne smiju zaostajati u veselim detaljima. Otkačene i atraktivne kopče za kosu, marame, ukosnice, rajfovi…  sve su to detalji koji će vas istaknuti u masi trendseterica, a ako ste u potrazi za frizurom kojom ćete se istaknuti pogledajte naše prijedloge.

frizure_duga_kosa_2012_3

 

TOP