FORGOT YOUR DETAILS?

Great Lengths ekstenzije

Kako su nastale Great Lengths ekstenzije

Godine 1991. Englez David Gold razvio je sistem obzirnog pričvršćivanja gotovih pramenova na prirodnu kosu. Sa tzv. «ljuskastim povezivanjem» nadmašio je sve do tada uobičajene metode produljivanja kose. Od početka su u prvom planu bili zadovoljstvo klijenata i najveća kvaliteta proizvoda. Poticaj je bio prepoznati potrebe klijenata kako bi bili u stanju ostvariti željene snove. Danas je Great Lengths zastupljen u više od 40 zemalja diljem svijeta. Great Lengths ekstenzije proglašene su najboljima u svijetu, a nose ih i mnoge holivudske zvijezde poput Jennifer Aniston, Whitney Huston, Halle Barry, Jennifer Lopez i trendseterice Viktorije Backham, a u Hrvatskoj ih možete ekskluzivno pronaći u salonu Tom.

Postupak ugradnje Great Lengths ekstenzija:

1. Konzultacija

Konzultacija s klijentom je vrlo bitna. Sastoji se od pojašnjavanja kako se koriste ekstenzije da bi one izgledale lijepo i prirodno. Pritom se pažnja posvećuje željama klijenta, vrsti kose i navikama održavanja kose.

2. Pripremanje kose

Kosu je potrebno očistiti najmanje tri puta profesionalnim preparatom za šamponiranje kako bi se otklonila nečistoća, masnoća i ostala sredstva na kosi koja bi mogla omesti vezanje ekstenzija.

3. Razdjeljivanje kose na sekcije

Podjela kose na sekcije pruža kontrolu i preciznost krajnjeg rezultata.

4. Proces pričvršćivanja ekstenzija

U ovom procesu kosa se može ugraditi uz pomoć nekoliko tehnika!

Standardna tehnika - omogućila je po prvi put u svijetu spajanje ekstenzija s prirodnom kosom dugotrajno i bez štetnih posljedica. Spojevi koji su ispunjeni ljuskastim bondinzima polako se smekšaju i tako nastaju fini okrugli spojevi. Oni se prekrivaju gornjim dijelom kose te tako ostaju nevidljivi.
Ultrazvučna tehnika - Great Lengths je predstavio ultrazvučnu tehniku i time napravio revoluciju u produljivanju i zgušćivanju kose. Prvi put je bilo moguće spojena mjesta aktivirati ultrazvukom bez štetnih posljedica. Bonding spajanje je time postalo brže i jednostavnije. Spojena mjesta su plosnata i jedva primjetna.
Air Pressure Extensions - GreatLengths je s Air Pressure Exstension u 2003. godini na tržište donio prvi sistem s upotrebom zračnog pritiska i time omogućio savršeno zgušćivanje i produljivanje kose u najkraćem mogućem vremenu. U nekoliko sekundi spaja se do 10 ekstenzija s prirodnom kosom. Točno namještanje ekstenzija vodi prema dosad nedostižnoj preciznosti.

5. Krajnji rezultat

Krajnji rezultat je sjajna, meka, duga i bujna kosa svilena na dodir. Poželjan je posjet frizeru svakih mjesec dana da se ekstenzije dobro raščešljaju, a korištenjem kvalitetnih preparata i posebne četke za ekstenzije, one mogu trajati 4-6 mjeseci. Bitno je naglasiti kako se GreatLengths ekstenzije skidaju bez oštećenja Vaše prirodne kose.

 

TOP