FORGOT YOUR DETAILS?

Vruće škare

Šišanje kose postalo je istinski užitak i opuštanje!

Saznajte zašto sljedeći put kada odete k frizeru trebate tražiti šišanje vrućim škarama

škare za šišanje koseIspucali vrhovi te tanka i krhka kosa jedan su od najčešćih problema s kojima se mnoge žene suočavaju. Često ni uz pravilnu njegu ne uspijevaju eliminirati rascvjetale vrhove i kosi vratiti izgubljeni volumen i sjaj. No, baš kao što suvremeni način života i sve više štetnih vanjskih čimbenika negativno djeluju na našu kosu, tako se stručnjaci trude otkriti nove tehnike uljepšavanja i opuštajuće tretmane koji će obnoviti njezinu izgubljenu ljepotu. Jedna od trenutačno najtraženijih i najpopularnijih blagodati za kosu zove se Jaguar ThermoCut, odnosno – šišanje vrućim škarama!

Sačuvana prirodnost

‘Takvim načinom rezanja kose, odnosno stalnom zagrijanošću oštrica škara visoke kvalitete ‘zavaruju’ se vrhovi svake pojedine vlasi pa oni više ne mogu pucati ni cvjetati’, kaže Tomislav Hećimović, vlasnik Frizerskog salona i Frizerskog studija Tom u Zagrebu.

Naime, ideja zatvaranja krajeva vlasi stara je od davnina. Postoje podaci da su se u prošlosti rascvjetali vrhovi pečatili voskom od svijeće. Danas se to radi vrućim škarama i to modelom Jaguar TermoCut 400. Šišanje tim aparatom pretvara se u wellness tretman za kosu, a istodobno pridonose osjećaju zdravlja kroz opuštanje, regeneraciju i brigu o ljepoti.

Ove inovativne škare ne samo da režu vlasi nego i potiču njihovu samoobnovu jer se vlažnost i prirodna ulja koja se nalaze u svakoj vlasi na taj način čuvaju pa se kosa vraća u svoje prirodno stanje. Kod zdrave kose, kada ona izrasta iz vlasišta, vrhovi su pravilno oblikovani. Takva kosa sadrži vlagu, prirodna ulja i hranjive sastojke koji ispunjavaju vlas od korijena do vrha cijelom dužinom. Prstenovi kulikule vlasi pravilno su povezani sa stablom vlasi, a kosa je podatna, sjajna, zavidna obujma i zaštićena od svih oštećenja.

Na oštećenoj kosi vidljive su posljedice UV zraka, onečišćenja, raznih kemijskih tretmana poput bojenja ili pramenova, baš kao i češljanja nekvalitetnim češljevima i četkama te sušenja. Sve to oštećuje kosu pa ona brzo postaje krhka, lomljiva i rascvjetalih vrhova. ‘Šišanje kose tradicionalnim škarama hladnih oštrica ostavlja vlas otvorenu na vrhu, što dopušta prekomjerni gubitak vlage koji vlas čini rascvjetalom i podložnom oštećenjima. Kosa tako gubi prirodni sjaj, obujam i živost. No ‘zavarena’ vlas, odrezana Jaguar ThermoCut načinom, uspostavlja prirodnu ravnotežu, a kosa je zaštićena od vanjskih utjecaja’, objašnjava Hećimović.

ThermoCut-Sistem je način šišanja koji djeluje terapeutski na kosu.

šišanje kose vrućim škarama

 Koristi “vruće škare” za Vašu kosu:

-kosa ima bolji obujam

-kosa je sjajnija

-kosa ima više vlage i živahnija je

-kosa se puno lakše održava

-kosa se na krajevima puno teže raspuca

Naručite se na broj telefona  01/24 42 868 , Svetice 34,  Zagreb

TOP