FORGOT YOUR DETAILS?

Macadamia regenerator za kosu

kn170.00 (22.56 €)

Macadamia regenerator za svakodnevnu upotrebu,za sve tipove kose koji nježno vraća kosi izgubljenu vlagu , njeguje i štiti ,čineći je glatkom i podatnom.

Out of stock

Description

Macadamia Regenerator 300ml

Regenerator za svakodnevnu upotrebu,za sve tipove kose koji nježno vraća kosi izgubljenu vlagu , njeguje i štiti ,čineći je glatkom i podatnom, te spremnom za oblikovanje.

Ovaj tretman ima izuzetno djelotvoran učinak na zdravlje kose jer proizvodi Macadamia natural 0il-sadrže ulja macadamie i argana .Ulje makadamije dobiva se iz makadamije oraha koji je vrlo bogat esencijalnim masnim kiselinama koje imaju djelovanje na čvrstoću i zdravlje kose. Ulje macadamie u kombinaciji sa arganovim uljem. Zašto? Zato što zajedno imaju nevjerojatan učinak na kosu: daju joj intenzivnu hidrataciju,pomlađuju kosu. Još možemo dodati mekoću i dugotrajan efekt glatke, ravne i sjajne kose. Ulje se trenutno upija, vrlo je lagano na kosi i ne masti. Smanjuje vrijeme sušenja od 40 %-50% i sadrže prirodnu UV zaštitu. Linija macadamia sadrži sve proizvode potrebne za njegu kose (šampon,regenerator,maska i ulja tekuća).

TOP