FORGOT YOUR DETAILS?

Umetci za kosu

Imate li problem tanke kose ili vam je pak dosadila dužina vaše kose, a imate osjećaj da će joj dugo trebati da izraste? Smatrate li da je žena ženstvena s dugom kosu ili ste se zaželjeli naprosto bujne grive? Rješenje za vas su umetci za kosu.
Studio Tom proširio je svoje usluge s Power Piece umetcima za kosu koji će se savršeno prilagoditi vašoj boji i dužini kose. Napravljeni od kvalitetnih sintetičkih vlakana odaju izgled potpuno prirodne kose i neće vam zadavati muke pri održavanju. Kod kuće ih jednostavno možete pričvrstiti za vašu prirodnu kosu i savršeno će se uklopiti u postojeću frizuru te ćete postići efekt bujne kose.

Trenutno se u ponudi nalazi tri tipa umetaka.

ravni rep za kosu

Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=6t27OL2ShXs

Aqua rep za kosu – 47,78 €
ravan rep za kosuOvaj umetak omogućit će vam da postignete duži i bujniji rep za kosu. Lagano ga pričvrstite na skupljenu kosu te uz pomoć izdvojenog pramena kojeg omotate oko repa prikrit ćete prijelaz između vaše kose i umetka te postići prirodan izgled. Nakon što operete rep za kosu on će zadržati svoj postojeći oblik. Ako ga želite promjeniti možete ga nakovrčati ili za savršeno ravan izgled ispeglati peglom za kosu, preporučljivo na temperaturi do 160°. Dužina nastavka je otprilike 45cm.

valoviti rep za kosu

Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=LxIurDc_S6g

Wine rep za kosu – 47,78 €

kovrčavi rep za kosuOvaj  super lagani rep za kosu savršen je za ljetnu frizuru. Njime ćete postići bujniji rep s lagano valovitim pramenovima koji će vam dati jednostavnu efektnu frizuru u tren oka. Također ga pričvrstite na skupljenu kosu te pramenom omotajte prijelaz između vaše kose i umetka kako biste postigli uvjerljivo prirodnu frizuru.

brzi produzetak za kosu

jednodjelni produzetak za kosuQuick In nastavak –  106,18 €
Ovim nastavkom možete produžiti kraću kosu ili tanku kosu učiniti vidljivo bujnijom. Ovaj jednodijelni savršeno kompaktan umetak, uz pomoć četiri kopče lagano se pričvršćuje na donji dio glave. Njegovi valoviti i slojevito ošišani pramenovi savršeno se stapaju s kosom i daju uvjerljiv i prirodan izgled bujne kose. Dužina nastavka je oko 53 cm.

Power piece nastavci za kosu jednostavni su za održavanje. Dovoljno je oprati ih u 2 žlice šampona te isprati toplom vodom. Možete ih osušiti prirodnim putem ili uz pomoć sušila za kosu. Otporni su na sve vremenske uvjete te zadržavaju svoj postojeći oblik.

boje za repoveBoje koje su raspoložive.

Za dodatne informacije kontaktirajte na tel: 01/ 24 42 868, Frizerski studio TOM, Svetice 34, Zagreb

TOP