FORGOT YOUR DETAILS?

Frizerski studio TOM

Svetice 34, Zagreb, Tel.: +385 01 24 42 868

Izaberite najbolje za sebe i njegu svoje kose

Visokoeducirani tim stručnjaka Frizerskog studija TOM posvećuje se svakom klijentu posebno i vodi cjelokupnu brigu o njegovoj frizuri

 

interijer studio tom zagreb

Dobra frizura može biti Vaša ulaznica u svijet uspjeha, kako privatno tako i poslovno. Ona otkriva sve Vaše adute, prikriva nedostatke, a samim time utječe na bolje raspoloženje i samopouzdanje.

 

Savršena frizura, više od estetskog izgleda

Želite li (konačno) otkriti koja je Vaša savršena frizura posjetite Frizerski studio Tom Svetice 34, Zagreb. Mjesto je to koje već samim svojim izgledom ruši stereotip prema kojem se frizerski saloni percipiraju kao mjesta koja pružaju jednokratnu uslugu. Već pri ulasku u Frizerski studio Tom osvojit će Vas atraktivan minimalistički dizajn kojem posebnu toplinu daje ljubazno i srdačno osoblje. Visokoeducirani tim stručnjaka posvećuje se svakom klijentu posebno i vodi cjelokupnu brigu o njegovoj frizuri, dodatno ih educirajući kako sami mogu njegovati kosu i vlasište na najbolji način i kod kuće.
Danas su dobri frizeri ujedno i umjetnici koji se svakodnevno dokazuju svojom kreativnošću, iskustvom i vještinom zbog koje su stekli renomiran ugled u Hrvatskoj.

Najpoželjnija adresa za ugradnju ekstenzija

Frizerski studio Tom je i najpoželjnija adresa na kojoj ćete rezervirati svoj termin poželite li ugradnju ekstenzija ili ugradnju kose. ‘Ekstenzije’ Greath Lenghts i So.Cap. ugrađuju se na dva načina, ovisno o gustoći i strukturi vaše kose, a garantiraju najvišu kvalitetu i postojanost.

Želite li, dakle, najbolje za sebe i svoju kosu, posjetite Frizerski studio Tom!

 

OSIGURAN PARKING

Frizerski studio TOM ima uvijek besplatan parking za svoje klijente! To je još jedna ekstra pogodnost za Vas, svi znamo koliko se moramo mučiti sa traženjem parkinga, a kad ga i nađemo muka nije gotova potrebno ga je i produživati, naravno i platiti. Mi smo taj problem riješili za Vas.

 

frizerski studio tom izgled salona
frizerski studio tom, svetice 34, zagreb slika 2
frizerski studio moderno uređenje interijera za uređivanje kose i šišanje
frizerski studio tom, svetice 34, zagreb slika 1

Nazovite odmah i zakažite termin:

 tel: +385 (01) 24 42 868

Svetice 34 (Maksimir)

Naruđbe za termine primamo samo na telefone!

Ljetno radno vrijeme

Ponedeljak 8.00 – 20.00
Utorak 8.00 – 20.00
Srijeda 8.00 – 20.00
Četvrtak 8.00 – 20.00
Petak 8.00 – 20.00
Subota 8.00 – 14.00

-

IMATE PITANJA???

Rado ćemo odgovoriti na Vaše upite??? Naruđbe za termine primamo samo na telefone!

Frizerski studio TOM

Svetice 34

10 000 Zagreb, Maksimir

Nazovite odmah i zakažite termin:

tel: +385 (01) 24 42 868

TOP