FORGOT YOUR DETAILS?

Keratinsko ravnanje kose “Brazilsko feniranje”

Najbolji tretman kose, za dugotrajno svilenkastu frizuru!

Duga crna svilena lijepa kosa nakon brazilskog feniranja.

Brazilsko feniranje je apsolutni hit u svijetu i kod nas! Oni koji su probali kažu da samo jedan tretman rješava sve probleme s kosom.

Nicole Richie, Penelope Cruz i mnoge druge glumice, pjevačice i voditeljice, sjaj, punoću i zdrav izgled svoje kose duguju upravo ovom Cocochoco tretmanu.

 

Keratinski tretman “brazilsko feniranje” kose je najbrži, tehnički najnapredniji i najefikasniji tretman za kosu na svijetu. Ova nova vrsta keratinske tehnologije je uspješna na svim vrstama kose ali najveći rezultati postignuti su na ekstremno oštećenoj kosi.

 

Tretiranje kose Cocochoco tretman:

Cocochoco "brazilsko feniranje" keratinski tretman je inovativan proces tretmana za kosu koji ne sadrži formaldehide, sulfate i parabene niti druge kemikalije. Trajanje tretmana uz pravilnu njegu kose je do pet mjeseci.

Cocochoco tretman regenerira i ravna kosu, kroteći neposlušne valovite i oštećene vlasi. Vaša će kosa istog trena postati savršena. Cocochoco keratin učinit će vašu kosu onakvom kakva prirodno treba biti – mekanom, sjajnom i zdravom. Ovaj revolucionarni sustav redefinira prirodno stanje vaše kose stvarajući učinak fen frizure koja traje i do pet mjeseci uz adekvatno održavanje. Kosa se ne bi smjela močiti u bazenima i moru poradi  bržeg ispiranja keratina iz kose, tj. smanjenog vremena djelovanja Cocochoco tretmana. Obavezna upotreba šampona bez sulfata, mi u salonu tom koristimo Makadamija šampon koji se nama pokazao najbolji!

Cocochoco tretman se koristi kako bi vašoj kosi pružio potrebnu vlagu i na njoj stvorio štit protiv toksičnih elemenata iz okoline. Cocochoco  tretman pogodan je za sve tipove i boje kose, a posebno koristan učinak ima na oštećenu kosu. Rezultat je prekrasna, mekana, svilenkasta kosa nevjerojatnog sjaja. Kosa istog trena postaje zdravija i podatnija.

Kako djeluje Cocochoco keratinski tretmana?

Najnoviji Cocochoco  tretman koristi monomolekularni keratin dobiven biokemijskim putem, tako da mali milijun molekula ovog keratina stane na vršak igle. Zahvaljujući svojoj nevjerojatnoj dubinskoj sposobnosti prodiranja u kosu putem pare ove čestice potpuno ispunjavaju oštećena područja vlasi. Prilikom sljedećeg koraka ove se čestice „zaključavaju“ u kosu korištenjem izvora pare, tvoreći tako trajni, netopivi keratin koji je baš poput prirodnog keratina.

 

Rezultat ovog tretmana je prekrasna, svilenkasta, mekana i njegovana kosa veličanstvenog sjaja. Kosa automatski postaje snažnija, zdravija i podatnija!

Ukratko o keratinskom ravnanju kose:

Keratinsko ravnanje kose je postupak koji se koristi za učvršćivanje i ispravljanje kovrčave, kovrčave ili neuredne kose. Ovaj postupak se obično obavlja u frizerskom salonu i traje od nekoliko sati do jednog dana, ovisno o dužini i debljini kose.

Keratinsko ravnanje kose se temelji na upotrebi keratina, proteina koje se prirodno nalazi u ljudskoj kosi i koži. Keratinska formula se nanosi na kosu, a zatim se koristi visokotemperaturni fen za fiksiranje formule u kosi. Rezultat je glatka, sjajna i laka za oblikovanje kosa koja traje od nekoliko tjedana do nekoliko mjeseci.

Međutim, keratinsko ravnanje kose može imati neke nuspojave, uključujući suhoću i lomljivost kose, te je važno da se pridržavate uputa za njegu kose nakon postupka i da koristite proizvode za njegu kose koji su namijenjeni za keratinsko ravnanje.

Keratinsko ravnanje kose također se može koristiti za zaštitu kose od štetnog utjecaja okoliša, poput sunčevog zračenja i vlage. Međutim, budući da se keratinska formula nanosi na kosu, važno je da se pridržavate uputa za njegu kose nakon postupka i da koristite proizvode za njegu kose koji su namijenjeni za keratinsko ravnanje, kako bi se izbjegle nuspojave i očuvala kvaliteta kose.

Prsti u svilenkasto ravnoj njegovanoj kosi nakon keratinskog ravnanja kose.
Pegla za kosu na dugoj smeđoj njegovanoj kosi.
Duga plava kosa nakon brazilskog feniranja kose.

POSTUPAK KERATINSKOG RAVNANJA KOSE:

Sam Cocochoco tretman traje oko dva sata, a podrazumijeva proces pripreme kose (pranja sa specijalnim šamponom”čistačem” i sušenja kose). Na djelomično osušenu kosu nanosi se Cocochoco keratinska smjesa koju je potrebno "upeglati" na visokoj temperaturi kako bismo postigli željeni efekt. Postupak peglanja kose treba ponoviti u sljedeća dva dana i tek onda možete prati kosu sa šamponom bez sulfata.

Riječ je o načinu ravnanja kose koji je znatno manje štetan od ostalih - keratinski tretmani ne čine promjene u strukturi kose, a potrebno ih je ponavljati svakih tri do devet mjeseci zavisi o stanju i kvaliteti kose. No, unatoč odličnom efektu, ovakav tretman zahtijeva stručnost!

 • Keratinsko ravnanje kratke kose

  100,00 €
  Informativna cijena za kratku kosu, zavisi o gustoći i potrošnji materijala!
 • Keratinsko ravnanje poluduge kose

  130,00 €
  Informativna cijena za poludugu kosu, zavisi o gustoći i potrošnji materijala!
 • Keratinsko ravnanje duge kose

  165,00 €
  Informativna cijena za duge kosu, zavisi o gustoći i potrošnji materijala!

Želite se riješiti minivala?

Napravite Cocochoco keratinski tretman. To je jedini najbolji način da se riješite ostataka  minivala i ponovo pustite da raste vaša kosa.

 

Cocochoco keratinski tretman radi se prije i poslije ljeta. Prije ljeta će te kosu dobro zaštiti UV zračenja i štetnih utjecaja mora i soli a poslije ljeta čete vratiti sjaj i lako održavanje na vašoj frizuri.

 

Nazovite odmah i zakažite termin:

 tel: +385 (01) 24 42 868

Barutanski jarak 7 (Maksimir)

Email: studio@tom.hr

Naruđbe za termine primamo samo na telefone!

Radno Vrijeme

Ponedeljak 08.00 – 20.00
Utorak 08.00 – 20.00
Srijeda 08.00 – 20.00
Četvrtak 08.00 – 20.00
Petak 08.00 – 20.00
Subota 8.00 – 14.00

-

IMATE PITANJA???

Rado ćemo odgovoriti na Vaše upite??? Naruđbe za termine primamo samo na telefone!
Frizerski studio TOM

Svetice 34

10 000 Zagreb, Maksimir

Nazovite odmah i zakažite termin:

tel: 01 24 42 868

TOP