FORGOT YOUR DETAILS?

Brazilsko feniranje

Nanokeratinski sustav - prekrasna, mekana kosa

Brazilsko feniranje je apsolutni hit u svijetu i kod nas! Oni koji su probali kažu da samo jedan tretman rješava sve probleme sa kosom.

 

brazilsko feniranje kose zagreb

Nicole Richie, Penelope Cruz i mnoge druge glumice, pjevačice i voditeljice, sjaj, punoću i zdrav izgled svoje kose duguju upravo ovom tretmanu.

Keratinski tretman (brazilsko feniranje) kose je najbrži, tehnički najnapredniji i najefikasniji tretman za kosu na svijetu. Ova nova vrsta tehnologije je uspješna na svim vrstama kose ali najveći rezultati postignuti su na ekstremno oštećenoj kosi.

 

Tretiranje kose nanokeratinskim sustavom

Nanokeratinski sustav zaglađuje kosu kroteći neposlušne, valovite vlasi. Vaša će kosa istog trena postati savršena. Nanokeratinski sustav učinit će vašu kosu onakvom kakva prirodno treba biti – mekanom, sjajnom i zdravom. Ovaj revolucionarni sustav redefinira prirodno stanje vaše kose stvarajući učinak fen frizure koja traje i do 4 mjeseca.

Ovaj sustav se koristi kako bi vašoj kosi pružio potrebnu vlagu i na njoj stvorio štit protiv toksičnih elemenata iz okoline. Nanokeratinski sustav pogodan je za sve tipove i boje kose, a posebno koristan učinak ima na oštećenu kosu. Rezultat je prekrasna, mekana, svilenkasta kosa nevjerojatnog sjaja. Kosa istog trena postaje zdravija i podatnija.

 

Kako djeluje nanokeratinska terapija?

Najnoviji nanokeratinski sustav koristi monomolekularni keratin dobiven biokemijskim putem, tako da mali milijun molekula ovog keratina stane na vršak igle. Zahvaljujući svojoj nevjerojatnoj dubinskoj sposobnosti prodiranja u kosu putem pare ove čestice potpuno ispunjavaju oštećena područja vlasi. Prilikom slijedećeg koraka ove se čestice „zaključavaju“ u kosu korištenjem izvora pare, tvoreći tako trajni, netopivi keratin koji je baš poput prirodnog keratina.

Rezultat ovog tretmana je prekrasna, svilenkasta, mekana i njegovana kosa veličanstvenog sjaja. Kosa automatski postaje snažnija, zdravija i podatnija.

 

brazilsko_feniranje_frizerski_salon_prije_poslije

TOP