FORGOT YOUR DETAILS?

Vruće škare šišanje kose. Rješenje za tanke i ispucale vrhove!

Recite zbogom suhim i ispucalim vrhovima uz Thermo cut škare !

Posebno se preporučuje za dugu, suhu, ispucalu, tanku i oštećenu kosu.

škare za šišanje kose

Ispucali vrhovi te tanka i krhka kosa jedan su od najčešćih problema s kojima se mnoge žene suočavaju. Često ni uz pravilnu njegu ne uspijevaju eliminirati rascvjetale vrhove i kosi vratiti izgubljeni volumen i sjaj. No, baš kao što suvremeni način života i sve više štetnih vanjskih čimbenika negativno djeluju na našu kosu, tako se stručnjaci trude otkriti nove tehnike uljepšavanja i opuštajuće tretmane koji će obnoviti njezinu izgubljenu ljepotu. Jedna od trenutačno najtraženijih i najpopularnijih blagodati za kosu zove se Jaguar ThermoCut, odnosno – "šišanje vrućim škarama"!

Za razliku od tradicionalnih škara, koje otvaraju kutikulu i ostavljaju kosu podložnu utjecaju okoliša, koji može uzrokovati kovrčanje i suhoću. Toplina vrućih škara zatvara vrh kose kako bi uhvatila vlagu i zaštitila kosu od oštećenja. Kosa će izgledati svježe tjednima, ali neće zauvijek izliječiti ispucale vrhove. Morate biti dosljedni redovitom šišanju vrućim škarama.

Naime, ideja zatvaranja krajeva vlasi stara je od davnina. Postoje podaci da su se u prošlosti rascvjetali vrhovi pečatili voskom od svijeće. Danas se to radi vrućim škarama i to šišanje pretvara se u wellness tretman za suhu i ispucalu kosu.
Nećete osjetiti vrućinu, iako dosežu i veliku temperaturu. Stilisti mogu prilagoditi temperaturu ovisno o vašem tipu kose za najbolje rezultate. Vruće škare najbolje djeluju na tankoj, ispucaloj i kovrčavoj kosi jer zaglađuju vrhove, čineći kosu da ima više volumena.

Ove inovativne škare za kosu ne samo da režu vlasi nego i potiču njihovu samoobnovu. Vlažnost i prirodna ulja koja se nalaze u svakoj vlasi čuvaju se pa se kosi vraća prirodno stanje. Takva kosa sadrži vlagu, prirodna ulja i hranjive sastojke koji ispunjavaju vlas od korijena do vrha cijelom dužinom. Prstenovi kutikule vlasi pravilno su povezani sa stablom vlasi, a kosa je podatna, sjajna, veći obujma i zaštićena od svih oštećenja. Kod zdrave kose, kada ona izrasta iz vlasišta, vrhovi su pravilno oblikovani.

Šišanje vrućim šarama košta više od običnog šišanja. Frizerskom studiju TOM, šišanje vrućim škarama dodaje + 9,00 € na cijenu normalnog šišanja.

Link za cjene šišanja: FRIZERSKI STUDIO CJENE

ThermoCut-Sistem je način šišanja koji djeluje terapeutski na kosu.

šišanje kose vrućim škarama
duga kosa bez ispucalih vrhova kose
proces sisanja kose s vrucim skarama

Na oštećenoj i tankoj kosi vidljive su posljedice UV zraka, onečišćenja, raznih kemijskih tretmana poput bojenja ili pramenova, baš kao i češljanja nekvalitetnim češljevima i četkama te sušenja. Sve to oštećuje kosu pa ona brzo postaje krhka, lomljiva sa "rascvjetalim" vrhovima.
Šišanje kose tradicionalnim škarama hladnih oštrica ostavlja vlas otvorenu na vrhu, što dopušta prekomjerni gubitak vlage koji vlas čini rascvjetalom i podložnom oštećenjima. Kosa tako gubi prirodni sjaj, obujam i živost. No ‘zavarena’ vlas, odrezana Jaguar ThermoCut načinom, uspostavlja prirodnu ravnotežu, a kosa je zaštićena od vanjskih utjecaja. Takvim načinom šišanja kose, odnosno stalnom zagrijanošću oštrica škara visoke kvalitete ‘zavaruju’ se vrhovi svake pojedine vlasi pa oni više ne mogu pucati ni cvjetati’

Termine rezervirajte putem telefona :

 tel: +385 (01) 24 42 868

Svetice 34 (Zagreb)

Email: studio@tom.hr

Naruđbe za termine primamo samo na telefone!

Radno Vrijeme

Ponedeljak 08.00 – 20.00
Utorak 08.00 – 20.00
Srijeda 08.00 – 20.00
Četvrtak 08.00 – 20.00
Petak 08.00 – 20.00
Subota 8.00 – 14.00

-

IMATE PITANJA???

Rado ćemo odgovoriti na Vaše upite??? Naruđbe za termine primamo samo na telefone!
TOP