FORGOT YOUR DETAILS?

Ekstenzije za kosu su savršen način da brzo i jednostavno postignete dugu i bujnu kosu.

Frizerski studio TOM nudi različite vrste ekstenzija, kao što su Great lengths i SOCAP, koje se razlikuju po cijeni i kvaliteti.

Great lengths su najbolje ekstenzije koje će vam omogućiti da postignete željeni izgled kose uz minimalan trud. One se nude u dvije vrste: keratinske ekstenzije u 5 dužina i tapes in ekstenzije u 3 dužine.

S druge strane, SOCAP "best buy" ekstenzije su opcija za one koji žele dati manje novca, ali još uvijek žele dobiti kvalitetan izgled. One se nude u dvije dužine keratinskih ekstenzija.

Bez obzira na to koje ekstenzije odaberete, važno je da ih pravilno tretirate kvalitetnim proizvodima kako biste održali njihovu postojanost.

Logo od najbolje tvrtke za proizvodnju ekstenzija na svijetu

Sanjate li o bujnoj i besprijekornoj kosi koja mami uzdahe?

Želite jednom zauvijek i dužinu i volumen i pramenove bez dodatnog oštećenja vaše prave kose?

Imate li tanku, slabu kosu koja se lako oštećuje i nikako da naraste?

Od visokog repa do niskih repova, valovite kose i svih ostalih frizura s ekstenzijama sve je moguće.

logo so.cap ekstenziva za kosu, višebojan.
KKeratinske ekstenzije plave ugradnja kose , slika preciznih keratinskih spojeva.

GREAT LENGTHS ekstenzije za kosu

Great lengths ekstenzije u svijetu nude produljivanja i zgušnjavanje najkvalitetnijom kosom. Imaju fantastičan izbor boja, struktura, dužina i oblika umetaka. Još nikada nije bilo moguće s toliko slobode birati frizuru prema vlastitim željama, gustoćom i dužinom. Radi se o 100 % pravoj ljudskoj, prirodnoj kosi. Za ekstenzije Great Lengths upotrebljava se isključivo zdrava kosa indijskih žena. Da se ta jedinstvena kvaliteta kose ne bi promijenila, koristi se godinama usavršavana tehnika obrade koja ne sadrži agresivne kemikalije.Naravno, ta kosa i ima svoju cijenu.

Great lengths ekstenzije dolaze u 40 prirodnih nijansi, kako bi sigurno pogodili nijansu Vaše kose, te u dvije varijante – Ravne i Kovrčave.
Great lengths asortiman nudi između tri vrste debljina: Standard, Fine, Extra-Fine, i pet standardnih dužina: 20 cm, 30 cm, 40 cm, 50 cm, 60 cm.

Great lengths 100 % prava ljudska kosa može se ravnati, sušiti i kovrčati isto kao i svaka normalna kosa. Preporučljivo je koristiti posebne četke za češljanje ekstenzija kako ne bi došlo do dodatnog oštećenja. Također je moguće bojanje kose ako se to primjenjuje stručno u frizerskim salonima. U većini slučajeva je bolje pobojati ekstenzije prije njihovog pričvršćivanja na kosu što zavisi od boje kose.
U salonu Tom možete sigurno održavati svoje netom ugrađene ekstenzije te će se stručni tim frizera pobrinuti da u svakom trenutku izgledate najbolje.
Filozofija Great Lengths rješava probleme koji se javljaju kada je kosa tanka ili rijetka. To je lako za promjenu vašeg izgleda i osjećaja nadopuniti kosu s 25 do 50 ekstenzija. Dodatni bonus može biti produljenje duljine, a kosa kvalitete Great Lengths neprimjetno se stapa s vašom kosom pa se može stilizirati ili nositi kako god želite.

Kako su nastale Great Lengths ekstenzije za kosu

Godine 1991. Englez David Gold razvio je sistem obzirnog pričvršćivanja gotovih pramenova na prirodnu kosu. S takozvanim «keratinskim povezivanjem» nadmašio je sve do tada uobičajene metode produljivanja kose. Od početka su u prvom planu bili zadovoljstvo klijenata i najveća kvaliteta proizvoda. Poticaj je bio prepoznati potrebe klijenata kako bi bili u stanju ostvariti željene snove. Danas je Great Lengths zastupljen u više od 40 zemalja diljem svijeta. Great Lengths ekstenzije proglašene su najboljima u svijetu, a nose ih i mnoge holivudske zvijezde poput Jennifer Aniston, Whitney Huston, Halle Barry, Jennifer Lopez i trendseterice Viktorije Beckham, a u Hrvatskoj ih možete ekskluzivno pronaći u salonu Tom.

GreatLength keratinske estenzije

 • Ekstenzije za kosu 20cm

  5,10 €
  Keratinske ekstenzije GreatLengths cijena po pramenu.
 • Ekstenzije za kosu 30cm

  5,80 €
  Keratinske ekstenzije GreatLengths cijena po pramenu.
 • Ekstenzije za kosu 40cm

  6,60 €
  Keratinske ekstenzije GreatLengths cijena po pramenu.
 • Ekstenzije za kosu 50cm

  7,70 €
  Keratinske ekstenzije GreatLengths cijena po pramenu.
 • Ekstenzije za kosu 60cm

  8,80 €
  Keratinske ekstenzije GreatLengths cijena po pramenu.
 • Skidanje keratinskih ekstenzije po komadu

  0,40 €
  + ostale usluge, najčešće... pranje, šišanje, frizura.... koje se dodatno naplaćuju.

GreatLength tapes in ekstenzije

 • TAPES IN 25cm

  132,72 €
  TAPES IN ekstenzije 10 kom u pakiranju
 • TAPES IN 35cm

  159,27 €
  TAPES IN ekstenzije 10 kom u pakiranju
 • TAPES IN 45cm

  212,36 €
  TAPES IN ekstenzije 10 kom u pakiranju
 • TAPES IN 55cm

  265,45 €
  TAPES IN ekstenzije 10 kom u pakiranju
 • Cijena podizanja TAPES IN ekstenzija za kosu

  35,00 €
  Cijena po pakiranju s uključenom frizurom i šišanjem.

ŠTO TREBATE ZNATI O SO CAP EKSTENZIJAMA ZA KOSU

So Cap ekstenzije su najraširenije na tržištu, izrađene su od 100% prirodne Natural Remy kose porijeklom iz Indije i priprema je tako da sačuva prirodan smjer kutikule kako bi se izbjeglo petljanje kose.

Natural Remy  So.Cap kosa se priprema zadržavajući prirodan smjer kutikule kako bi se izbjeglo petljanje i lako se raščešljava.

So Cap ekstenzije prate sve trendove u svijetu produljivanja i zgušćivanja kose tako da i mi s njima radimo već dugi niz godina. U nijanseru imaju veliki izbor boja umetaka, struktura kose je zadovoljavajuća a gotovo uvijek na raspolaganju imaju 3 dužine ekstenzija za kosu: So.Cap. 40cm, 50cm i 60cm.

Distribuiraju se u preko 30 zemalja svijeta, a svoju popularnost tijekom godina su stekle zahvaljujući izuzetno bogatoj paleti prirodnih nijansi i pristupačnijoj cijeni ”best buy” te glatkoći, dugotrajnosti, kao i vrhunskim keratinskim patentiranim spojevima.
Ekstenzije su dostupne u preko 30 nijansi upravo kako bi svojim klijentima pružile mogućnost bogatog odabira boje a mi u frizerskom studiju tom nudimo najpopularniju tehniku keratinskih spojeva “svaki pojedinačni pramen se radi ručno”.
Kako biste uživali u najboljem od SOCAP-a, odlučite se za ugradnju u našem frizerskom studiju TOM. Ne samo da ćete u našem studiju pronaći nadogradnju vrhunske kvalitete, već će vas stručnjak za nadogradnju voditi u odabiru najbolje nadogradnje kako biste dugo uživali u ekstenzijama.

Ekstenzije na češljiče

Ekstenzije na češljiče su odličan način za promjenu dužine kose bez potrebe za trajnom promjenom. Ovaj postupak se izvodi tako što se kosa koji se koristi za ekstenzije, veže na postojeću kosu koristeći različite tehnike, poput češljiča, klamerica ili mikroringa. Ono što je korisno kod ovog postupka je da se kosa može lako ukloniti i postaviti ponovo, što omogućava klijentima da se brzo i lako prilagode promjenama svojeg izgleda.

Ekstenzije na češljiče su također odličan način za dodavanje volumena kosi. Osobe kojima kosa raste sporo ili kojima su genetski naslijeđene tanke kose mogu koristiti ekstenzije na češljiče da bi postigli željeni volumen.

Klijenti također mogu donijeti svoju kosu za ekstenzije, što omogućava frizerima da se prilagode specifičnim potrebama klijenta i da postignu precizniji rezultat. Ukratko, raditi ekstenzije na češljiče u frizerskom salonu je odlična opcija za one koji žele promijeniti dužinu kose bez trajnih promjena, te dodati volumen postojećoj kosi.

So Cap keratinske estenzije

 • Ekstenzije za kosu 40cm

  3,40 €
  Keratinske ekstenzije So Cap cijena po pramenu.
 • Ekstenzije za kosu 50cm

  3,90 €
  Keratinske ekstenzije So Cap cijena po pramenu.
 • Ekstenzije za kosu 60cm

  4,50 €
  Keratinske ekstenzije So Cap cijena po pramenu.
 • Skidanje keratinskih ekstenzije po komadu

  0,40 €
  + ostale usluge, najčešće... pranje, šišanje, frizura.... koje se dodatno naplaćuju.

Nema ograničenja Vašim željama. Ekstenzije za kosu ostvaruju svaku fantaziju...

Postupak ugradnje ekstenzija:

1. Konzultacija

Konzultacija s klijentom je vrlo bitna. Sastoji se od pojašnjavanja kako se koriste ekstenzije da bi one izgledale lijepo i prirodno. Pritom se pažnja posvećuje željama klijenta, vrsti kose i navikama održavanja kose.

2. Pripremanje kose

Kosu je potrebno očistiti najmanje tri puta profesionalnim preparatom za šamponiranje kako bi se otklonila nečistoća, masnoća i ostala sredstva na kosi koja bi mogla omesti vezanje ekstenzija.

3. Razdjeljivanje kose na sekcije

Podjela kose na sekcije pruža kontrolu i preciznost krajnjeg rezultata.

4. Proces pričvršćivanja ekstenzija

Standardna tehnika – omogućila je po prvi put u svijetu spajanje ekstenzija s prirodnom kosom dugotrajno i bez štetnih posljedica. Spojevi koji su ispunjeni ljuskastim bondinzima polako se smekšaju i tako nastaju fini okrugli spojevi. Oni se prekrivaju gornjim dijelom kose te tako ostaju nevidljivi.

Krajnji rezultat je sjajna, meka, duga i bujna kosa svilena na dodir. Poželjan je posjet frizeru svakih mjesec dana da se ekstenzije dobro raščešljaju, a korištenjem kvalitetnih preparata i posebne četke za ekstenzije, one mogu trajati 4-6 mjeseci. Bitno je naglasiti kako se GreatLengths ekstenzije skidaju bez oštećenja Vaše prirodne kose.

Zakaži besplatne konzultacije

Nazovite odmah i zakažite termin:

 tel: +385 (01) 24 42 868

Svetice 34 (Zagreb)

Naruđbe za termine primamo samo na telefone!

Radno Vrijeme

Ponedeljak 08.00 – 20.00
Utorak 08.00 – 20.00
Srijeda 08.00 – 20.00
Četvrtak 08.00 – 20.00
Petak 08.00 – 20.00
Subota 8.00 – 14.00

-

Održavanje ekstenzije!

Nekoliko savjeta vezano za održavanje ekstenzija!!! Za opširnija pitanja nazovite nas...

Pranje kose

Perite kosu pažljivo, najbolje dva puta tjedno. Da se spojna mjesta ekstenzija previše ne opterećivaju prilikom pranja kosu ne smijete prebacivati preko glave, nego ju držite ravno ili prema unatrag. Ekstenzije je dobro prije pranja temeljito raščešljati. Ekstenzije perite pod tušem ili kod frizera, naša preporuka je da barem jednom mjesečno kosu operete kod frizera s profesionalnim preparatima. Kosu uvijek dobro isperite od šampona i balzama – balzam nikada ne stavljajte od korijena.

Sušenje kose

Nakon pranja kosu nikad nemojte trljati ručnikom jer tako ju oštećujete i zapetljavate, nego pažljivo istisnite vodu iz nje. Mokre ekstenzije pažljivo odvojite i u vlažnom stanju posebnom četkom iščešljajte (izbjegavajte svako kidanje). Kosu sušite najprije kod korijena i spojnih mjesta a tek potom dužinu i vrhove. Ako kosu želite prirodno osušiti savjetujemo Vam da ipak korijen kose i spojna mjesta osušite sušilom za kosu.

Kovrčava kosa

Kovrčava kosa ne smije se dnevno češljati jer će u protivnome stršati. Za dnevno održavanje dovoljno je prstima prijeći preko kose i nanijeti malo silikona. Možete i lagano navlažiti kosu i ponovo oblikovati kosu koliko je to moguće. Nikad ne čupajte kosu nego laganim pokretima radite frizuru koliko vam kosa dopušta.

Godišnji odmor (ekstenzije)

Ako ćete odmor provesti na moru, Vašoj kosi je potrebna dodatna njega. Nakon ronjenja i kupanja vrlo je važno da kosu i ekstenzije dobro isperete i odstranite ostatke soli ili klora. Kosu se ljeti preporuča tretirati proizvodima koji su namijenjeni za zaštitu kose od sunca. .

Toplinsko tretiranje

Važno naglasiti da nikako ne zagrijavate ekstenzije na spojevima! Obavezno koristite i proizvode koji služe zaštiti od topline. Maksimalna temperatura neka ne prelazi preko 190 stupnjeva.

Pranje kose

Da bi kosu počeli češljati prije ju treba sortirati. To činite tako da prstima prijeđete između spojnih mjesta i vrhova (u frizerskom salonu ćemo Vam to najbolje pokazati). Izbjegavajte češljanje kose u mokrom stanju.

Ravna kosa

Ravnu kosu potrebno je raščešljati ujutro i navečer posebnom frizerskom četkom za ekstenzije. Pritom čvrsto držite spojeve kod izrasta i pažljivo, bez čupanja, češljajte kosu od vrhova prema izrastu. Ekstenzije uvijek češljajte profesionalnom četkom za ekstenzije.

Spavanje (ekstenzije)

Prije spavanja zavežite kosu u rep. Tako ćete ju najbolje zaštititi od trljanja prilikom spavanja i time spriječiti zaplitanje ekstenzija.

Frizerski studio TOM

Svetice 34

10 000 Zagreb, Maksimir

Nazovite odmah i zakažite termin:

tel: 01 24 42 868

TOP