FORGOT YOUR DETAILS?

Ekstenzije za kosu

great-lengths-logo-2015

Imate li tanku, slabu kosu koja se lako oštećuje i nikako da naraste?

Sanjate li o bujnoj i besprijekornoj kosi koja mami uzdahe? Želite jednom zauvijek i dužinu i volumen i pramenove bez dodatnog oštećenja vaše prave kose? Nema ograničenja Vašim željama. Great Lengths ekstenzije za kosu ostvaruju svaku fantaziju. Od visokog repa do niskih repova, punđa i svih ostalih frizura s Great Lengths ekstenzijama sve je moguće.

Novi trend u svijetu produljivanja i zgušnjavanja kose je “Sve je moguće”. Fantastičan izbor boja, struktura, dužina i oblika umetaka. Još nikada nije bilo moguće s toliko slobode birati frizuru prema vlastitim željama i raspoloženju. Radi se o 100 % pravoj ljudskoj, prirodnoj kosi. Za ekstenzije Great Lengths upotrebljava se isključivo zdrava kosa indijskih žena. Da se ta jedinstvena kvaliteta kose ne bi promijenila, koristi se godinama usavršavana tehnika obrade koja ne sadrži agresivne kemikalije.

GREAT LENGTHS ekstenzije dolaze u 40 prirodnih nijansi, kako bi sigurno pogodili nijansu Vaše kose, te u dvije varijante – Ravne i Kovrčave. GREAT LENGTHS asortiman nudi između tri vrste debljina: Standard, Fine, Extra-Fine, i pet standardnih dužina: 20 cm, 30 cm, 40 cm, 50 cm, 60 cm.

Prava 100 % ljudska kosa može se ravnati, sušiti i kovrčati isto kao i svaka normalna kosa. Preporučljivo je koristiti posebne četke za češljanje ekstenzija kako ne bi došlo do dodatnog oštećenja. Također je moguće bojanje kose ukoliko se to primjenjuje stručno u frizerskim salonima. U većini slučajeva je bolje obojati ekstenzije prije njihovog pričvršćivanja na kosu što zavisi od boje kose.
U salonu Tom možete sigurno održavati svoje netom ugrađene ekstenzije te će se stručni tim frizera pobrinuti da u svakom trenutku izgledate najbolje.

Kako su nastale Great Lengths ekstenzije

Godine 1991. Englez David Gold razvio je sistem obzirnog pričvršćivanja gotovih pramenova na prirodnu kosu. Sa tzv. «ljuskastim povezivanjem» nadmašio je sve do tada uobičajene metode produljivanja kose. Od početka su u prvom planu bili zadovoljstvo klijenata i najveća kvaliteta proizvoda. Poticaj je bio prepoznati potrebe klijenata kako bi bili u stanju ostvariti željene snove. Danas je Great Lengths zastupljen u više od 40 zemalja diljem svijeta. Great Lengths ekstenzije proglašene su najboljima u svijetu, a nose ih i mnoge holivudske zvijezde poput Jennifer Aniston, Whitney Huston, Halle Barry, Jennifer Lopez i trendseterice Viktorije Backham, a u Hrvatskoj ih možete ekskluzivno pronaći u salonu Tom.

Great_lengths_hair_extensions_banner

Postupak ugradnje Great Lengths ekstenzija:

1. Konzultacija

Konzultacija s klijentom je vrlo bitna. Sastoji se od pojašnjavanja kako se koriste ekstenzije da bi one izgledale lijepo i prirodno. Pritom se pažnja posvećuje željama klijenta, vrsti kose i navikama održavanja kose.

2. Pripremanje kose

Kosu je potrebno očistiti najmanje tri puta profesionalnim preparatom za šamponiranje kako bi se otklonila nečistoća, masnoća i ostala sredstva na kosi koja bi mogla omesti vezanje ekstenzija.

3. Razdjeljivanje kose na sekcije

Podjela kose na sekcije pruža kontrolu i preciznost krajnjeg rezultata.

4. Proces pričvršćivanja ekstenzija

Standardna tehnika – omogućila je po prvi put u svijetu spajanje ekstenzija s prirodnom kosom dugotrajno i bez štetnih posljedica. Spojevi koji su ispunjeni ljuskastim bondinzima polako se smekšaju i tako nastaju fini okrugli spojevi. Oni se prekrivaju gornjim dijelom kose te tako ostaju nevidljivi.

Krajnji rezultat je sjajna, meka, duga i bujna kosa svilena na dodir. Poželjan je posjet frizeru svakih mjesec dana da se ekstenzije dobro raščešljaju, a korištenjem kvalitetnih preparata i posebne četke za ekstenzije, one mogu trajati 4-6 mjeseci. Bitno je naglasiti kako se GreatLengths ekstenzije skidaju bez oštećenja Vaše prirodne kose.

CJENA:

Ekstenzije za kosu 20cm GreatLengths u našem studiju 38 kn pramen

Ekstenzije za kosu 30cm GreatLengths u našem studiju 42kn pramen

Ekstenzije za kosu 40cm GreatLengths u našem studiju 46 kn pramen

Ekstenzije za kosu 50cm GreatLengths u našem studiju 53 kn pramen

Ekstenzije za kosu 60cm GreatLengths u našem studiju 60 kn pramen

Cijena skidanja ekstenzija za kosu je 3 kn po komadu + ostali tretmani koji se rade.

TAPES IN  25cm GreatLengths 10 kom u pakiranju 1000 kn

TAPES IN  35cm GreatLengths 10 kom u pakiranju 1200 kn

TAPES IN  45cm GreatLengths 10 kom u pakiranju 1600 kn

TAPES IN  55cm GreatLengths 10 kom u pakiranju 2000 kn

Cijena podizanja TAPES IN ekstenzija za kosu je 250 kn po pakiranju + ostali tretmani koji se rade.

so.cap ekstenzije  Kovrčave ekstenzije  greath lenghts

socap

So.Cap. ekstenzije su najraširenije na tržištu a postoje tri vrste:

1. So.Cap.

2. Euro So.Cap.

3. So.Cap. Orginal

ekstenzije za kosu so. cap

Važno je naglasiti da su So.Cap. ekstenzije za kosu jako zastupljene u Hrvatskoj, da ih je lako nabaviti i nemaju ekskluzivu tj. da ih svi frizeri mogu kupovati. To su trenutno, u frizerskom žargonu, “best buy” ekstenzije za kosu na našem tržištu.

Ekstenzije za kosu So.Cap. prate sve trendove u svijetu produljivanja i zgušćavanja kose tako da i mi s njima radimo već nekoliko godina. U nijanseru imaju veliki izbor boja umetaka, struktura kose je zadovoljavajuća a gotovo uvijek na raspolaganju imaju 3 dužine ekstenzija za kosu: So.Cap. 40cm, 50cm i 60cm.

CJENA:

Ekstenzije za kosu 40cm So.Cap. u našem studiju 25 kn pramen

Ekstenzije za kosu 50cm So.Cap. u našem studiju 28 kn pramen

Ekstenzije za kosu 60cm So.Cap. u našem studiju 33 kn pramen

Cijena skidanja So.Cap. ekstenzija za kosu je 3 kn po komadu + ostali tretmani koji se rade.

Nazovite odmah i zakažite termin:

 tel: +385 (01) 24 42 868

Svetice 34 (Maksimir)

Naruđbe za termine primamo samo na telefone!

Radno Vrijeme

Ponedeljak 08.00 – 20.00
Utorak 08.00 – 20.00
Srijeda 08.00 – 20.00
Četvrtak 08.00 – 20.00
Petak 08.00 – 20.00
Subota 8.00 – 14.00

-

Održavanje ekstenzije!

Nekoliko savjeta vezano za održavanje ekstenzija!!! Za opširnija pitanja nazovite nas...

Frizerski studio TOM

Svetice 34

10 000 Zagreb, Maksimir

Nazovite odmah i zakažite termin:

tel: 01 24 42 868

TOP