FORGOT YOUR DETAILS?

Salon za muškarce

frizerski salon tom, barutanski jarak 7, zagreb slika 6

Specijalistice za muške frizure

Jedna od tajni šarma Davida Beckhama, Brada Pitta i drugih glamuroznih svjetskih ljepotana zasigurno leži i u njihovoj uvijek besprijekornoj frizuri. Mnogi uspješni muškarci postali su još popularniji upravo zahvaljujući svojoj frizuri koju su izgradili kao svojevrsni brend. Svakako najprepoznatljiviji među njima je biznismen i milijarder Donald Trump, čija je stilska frizura (sviđala se nekima ili ne) doprinjela njegovoj osebujnosti i popularnosti.

No, znate li da su za nju zaslužni posebno educirani stilisti samo za muške frizure? Od nedavno uslugu specijalistica za muško šišanje ekskluzivno u Hrvatskoj pruža i Frizerski salon Tom na Barutanskom jarku 7.

Posebno educirane stilistice za muške frizure otkrit će svakom muškarcu njegovu savršenu frizuru – onu koja prati crte njegova lica, otkriva ono najljepše na njemu, a znalački prikriva sitne nedostatke. Specijalistice za muške frizure znaju odabrati frizuru koja odgovara kvaliteti i gustoći kose, ali i stilu i ritmu života kojim svaki pojedinac živi. Uz njihove savjete za njegu kose vrhunskim kozmetičkim preparatima i kod kuće svaki će muškarac moći, kad god to poželi, imati modernu i seksi frizuru – za koju nije potrebno previše vremena i truda, ali ipak garantira stil i eleganciju.

Osim toga, istraživanja pokazuju da su muškarci sa modernom i njegovanom frizurom uspješniji kako na privatnom tako i na poslovnom planu. Naime, frizura nije samo efektan modni dodatak, nego i jaki adut koji drugi primjećuju već na prvi pogled.

Stoga, želite li novu frizuru, zaboravite na odlaske brijaču ili usputnom frizerskom salonu u kvartu. Za njegovan i muževan izgled potražite usluge stilistica za muške frizure u Frizerskom salonu za muškarce i otkrijte kakav je to osjećaj izgledati poput najvećih faca u gradu!

Želite li se sami uvjeriti u čemu je tajna dugotrajnosti i popularnosti, posjetite frizerski salon TOM i uvjerite se u našu kvalitetu!

 • Muško šišanje, frizura i pranje kose

  100 kn
  Muško šišanje i pranje kose sa ispiranjem nakon šišanja.
 • Muško šišanje i pranje kose specijal

  130 kn
  Vanjska prihrana kose ampula ili krema + masaža glave cca 7 min
 • Šišanje mašinicom, pranje i ispiranje kose

  80 kn
  Jednolično šišanje s mašinicom
 • Skidanje brade mašinicom

  20 kn
  Jednolično skidanje brade mašinicom.
 • Štucanje brade

  40 kn
  Uređivanje duže brade, različite dužine.
 • Šišanje djece do 5g.

  60 kn
  Šišanje djece do 5 godina starosti.

Nazovite odmah i zakažite termin:

 Dame: +385 (01) 24 20 682

 Gospoda: +385 (01) 23 00 366

Barutanski jarak 7 (Maksimir)

Naruđbe za termine primamo samo na telefone!

Radno Vrijeme:

Ponedeljak 08.00 – 15.00
Utorak 13.00 – 20.00
Srijeda 13.00 – 20.00
Četvrtak 08.00 – 15.00
Petak 13.00 – 20.00
Subota 08.00 – 14.00

-

IMATE PITANJA???

Rado ćemo odgovoriti na Vaše upite??? Naruđbe za termine primamo samo na telefone!

Frizerski salon TOM

Barutanski jarak 7

10 000 Zagreb

Nazovite odmah i zakažite termin:

Dame: +385 (01) 24 20 682

Gospoda: +385 (01) 23 00 366

TOP