SMARTBOND Loreal jedinstven sustav koji štiti i jača kosu!

/ / Blog, Frizerski saloni TOM, Technology, Trendovi
smartbond loreal

L`oreal smartbond je nova tehnologija koja djeluje na način da jača vašu kosu za vrijeme tretiranja bojama i proizvodima za posvjetljivanje.

Rezult korištenja smartbonda je jača, mekša i sjajnija kosa!

Smartbond je inteligentno rješenje koje se dodaje u boju ili posvjetljivač kako bi zaštitio i ojačao kosu, te spriječio njezino slabljenje. Kemijski procesi poput posvjetljivanja kose mogu oslabiti veze unutar vlakna kose. Postoje jake i slabe veze. Jake su disulfidne veze koje slabe zbog oksidativnog stresa. Slabe, ionske i vodikove veze, ne mogu se ponovno izgraditi zbog slobodnih kationa koji su ostatak procesa posvjetljivanja. Zahvaljujući pametnom sustavu smartbond, moguće je očuvati i ojačati veze te sama vlakna kose učiniti jačima.

Frizerski studio TOM preporučuje smartbond svim svojim klijentima koji imaju tanku i oštečenu kosu a dodatno je tretiraju proizvodima za posvijetljivanje.

Tip kose koji je idealan :

–           Oštećena  kosa

–           Osjetljiva kosa

–           Obojana kosa

–           Kosa s pramenovima

 

 Rezultati nakon korištenja :

 

–           Ojačana kosa

–           Otpornija kosa

–           Sjajna kosa

–           Mekša kosa

loreal smartbond kosa

Najčešča pitanja:

 

  1. Kako djeluje ?

Smartbond  se nadodaje u Vašu boju i postupak nanošenja i trajanja je kao kod bojanja Vaše kose.  Kada je boja spremna  za ispiranje, kosa se ispire bez šampona i ručnikom prosuši. Nakon toga nanese se korak 2  i ostavi da djeluje 10 minuta. Nakon djelovanja se ispire i nanese se šampon i regenerator kao i obično.

  1. Da li to utječe na moju boju?

Ne, smartbond se prilagođava proizvodu i ne utječe na ton boje.

  1. Koja je cijena ?

Cijena zavisi o potrebnoj količini proizvoda, a najviše između 5 i 10 ml po tretmanu.

Cijena iznosi 10 kn/1 ml.

 

smartbond

SMARTBOND je idealan za svakoga tko kemijski tretira kosu bojama i posvijetljivačima, a početnicima daje sigurnost da želja za promjenom neće rezultirati trajno oštečenom i oslabljenom kosom.