FORGOT YOUR DETAILS?

Macadamia ulje za kosu

14.00

Intenzivno njeguju kosu čineći je glatkom- olakšava raščešljavanje. nakon nanošenja ulja, kosa je izuzetno glatka,podatna i sjajna-brzo se upija,kosu ne čini teškom i ne masti-dokazano produljuje trajanje boje jer smanjuje njeno ispiranje. sadrži prirodnu uv-zaštitu

Opis

Macadamia ulje za kosu 30ml

Intenzivno njeguju kosu čineći je glatkom- olakšava raščešljavanje. nakon nanošenja ulja, kosa je izuzetno glatka,podatna i sjajna-brzo se upija,kosu ne čini teškom i ne masti-dokazano produljuje trajanje boje jer smanjuje njeno ispiranje. sadrži prirodnu uv-zaštitu.

Ovaj tretman ima izuzetno djelotvoran učinak na zdravlje kose jer proizvodi Macadamia natural 0il-sadrže ulja macadamie i argana .Ulje makadamije dobiva se iz makadamije oraha koji je vrlo bogat esencijalnim masnim kiselinama koje imaju djelovanje na čvrstoću i zdravlje kose. Ulje macadamie u kombinaciji sa arganovim uljem. Zašto? Zato što zajedno imaju nevjerojatan učinak na kosu: daju joj intenzivnu hidrataciju,pomlađuju kosu. Još možemo dodati mekoću i dugotrajan efekt glatke, ravne i sjajne kose. Ulje se trenutno upija, vrlo je lagano na kosi i ne masti. Smanjuje vrijeme sušenja od 40 %-50% i sadrže prirodnu UV zaštitu. Linija macadamia sadrži sve proizvode potrebne za njegu kose (šampon,regenerator,maska i ulja tekuća).

TOP