FORGOT YOUR DETAILS?

Čarobne frizure za ulazak u 2012.

/ / Frizerski saloni TOM, Trendovi

Pripreme za najluđu večer u godini već ste sigurno odradili, no još se dvoumite oko frizure. Bilo da imate kratku ili dugu kosu, a ne želite drastično mijenjati styling, rješenje su ukrasi za kosu.

 

 

 

 

 

 

Ukosnice, češljići, marame, kopče… bilo da su ukrašeni cvjetovima, kamenčićima, perlicama ili perjem, totalno su ‘cool’ i otkvačeni, a s njima na glavi sigurno nećete proći nezapaženo na nogovodišnjem tulumu. Možete ih napraviti same kod kuće no za dugotrajan učinak i bolji efekt prepustite se vještim rukama svoga frizera.

frizure za doček nove godine

 

 

 frizura za novu godinu1 Kopču za ležernu frizuruImate li dugu kosu, možete eksperimentirati sa stilovima i frizurama. Za pravi slavljenički look birajte kopče koje su presvučene satenom ili koje na sebi imaju prišivene ili zaljepljene razne kamenčiće. Osim što posebno sjaje, kamenčići dolaze u trendy bojama, pa ih vrlo efikasno možete kombinirati uz odjeću koju ćete nositi. Kopčama lagano pričvrstite kosu i pustite nekoliko pramenova da padaju sa strane. Ovakvom frizurom odajete prirođenu ležernost, a nestašni pramenčići doprinjet će vašem romantičnom izgledu.
Ukosnice ili češljićiS velikim kopčama možete napraviti i ležernu pundžu, a odlučite li se za vječni klasik, elegantnu, zategnutu pundžu, možete je ukrasiti ukosnicama ili češljićima. Nakon što ste kosu svezali u pundžu i učvrstili lakom za kosu, sa strane umetnite ukosnicu ili ukrasni češalj; s perlicama, perjem, s imitacijama dragog kamenja ili s cirkonima. Vrlo romantične i ženstvene su i ukosnice u obliku cvjetova. Tirkizne, lila, ružičaste ili bijele… sve su to boje koje dolaze do izražaja, posebno ako ih kombinirate sa svečanom crnom odjećom.  frizure za doček nove godine
 frizure za doček nove godine Marame i nakit u kosiMarame za kosu možete vezati oko čela ili njima svezati konjski rep. Odaberite različite uzorke i materijale, a za pravi svečani look poslužit će vam marame od satena ili pliša. No, i sasvim ‘obična’ ogrlica od kamenčića ili perlica djelovat će iznimno romantično ako je ‘svežete’ ili prikopčate u kosu.Važno je da se vi osjećate lepršavo i romantično i da uskladite svoje modne detalje u kosi sa odjećom. Bolje ne pretjerujte u detaljima, jer i vrlo mali, ali otkvačeni detalj dat će vam dražestan i lijep izgled.
TOP