FORGOT YOUR DETAILS?

Pranje kose

/ / Frizerski saloni TOM, Savjeti

jedan je od najvažnijih preduvjeta da bi Vaša kosa bila zdrava i njegovana

Dobro šamponiranje u potpunosti bi trebalo očistiti tjeme glave i kosu. Šampon uvijek treba birati po tipu kose, problemu vlasišta i željenom rezultatu. Primjerice, ako imate tanku kosu i želite veći volumen ne smijete upotrebljavati šampone i regeneratore koji će dodatno otežati kosu. Odgovarajući preparati poboljšat će stanje kose i pružiti im dodatnu zaštitu, dobiti bolji sjaj kose, a frizura će duže držati što na koncu garantira maksimalni komfor uz minimalno održavanje. Šamponiranje je ujedno i prvi preduvjet da bi Vaša kosa izgledala prekrasno. Stoga, pri kupovini šampona i regeneratora nikada to ne činite na brzinu ili rutinski jer ćete kasnije teže doći do željenog rezultata.
Svaka bi osoba trebala otprilike znati kakva joj je kosa i kakav rezultat želi te se savjetovati sa svojim frizerom koji bi joj preparati najviše odgovarali. U našem studiju radimo s tvrtkom Wella koja je vodeći svjetski lider u profesionalnoj njezi kose i koristimo SP – System Professional, najveće dostignuće proizvoda na znanstvenoj razini. Takva njega kose nikada neće proći nezamijećeno i cijela frizura će izgledati neusporedivo bolje.

Ako ne znate odabrati adekvatne preparate za Vašu kosu pišite nam kakva je Vaša kosa, vlasište (ako imate problema s njime) i rezultat koji želite dobiti a mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem roku.

TOP